מפעל
בשנת 1994 הקימה קרלברג מפעל לייצור מוצרי בשר ונקניקים מעושנים ביפו, הנחשב לאחד מהמפעלים המתקדמים ביותר מסוגו בעולם, בעזרת טכנולוגיות מתקדמות ותהליכים חדשניים. בשנת 2000 הרשת התרחבה וגדלה והמפעל עבר לחולון רחוב הסדנא 24 למקום יותר חדשני וגדול על מנת שנוכל לעמוד בכל יעדנו.
תהליך הייצור המשוכלל שלנו מאפשר עיבוד מגוון רחב של מוצרי בשר, כגון בשר טחון, נקניקיות, פסטרמה ועוד, כמעט ללא צורך במגע יד אדם ומשפר את איכות הבשר, טריותו ואורך חייו. מנהלי המפעל שמים דגש על הגדלת ערכי הבשר ומקפידים על הגדלת ערכי הבשר במקום השומן. בזכות דגימת ערכים תזונתיים גבוהים, המוצרים שלנו משפרים את התזונה ומספקים חווית אכילה בריאה ומפנקת.
הבשר שלנו מיוצר במפעל בטיחותי ועובר שלבי בדיקה קפדניים לפני שהוא מגיע אליכם. אנו נותנים דגש רב על בקרת איכות המוצרים ומבטיחים לכם שתקבלו רק את הטוב ביותר.
תהליך הייצור נעשה בחדרי קירור גדולים, בטמפרטורות שאינן מאפשרות התפתחות של חיידקים ובקטריות למיניהם. החברה שמה דגש על שמירת סטנדרטים סניטריים גבוהים במיוחד, בפיקוח קפדני של מהנדסי מזון המתמחים בבקרת איכות המזון מתחילת תהליך הייצור ועד סופו.
מפעל מעדני קרלברג עומד בדרישות התקנים של משרד התקנים הישראלי, משרד הבריאות והשירות הווטרינרי.
המפעל עובד עם חברות מובילות בתחום המזון והתבלינים אשר מספקות את חומרי הגלם האיכותיים ביותר ותבלינים מכל רחבי אירופה.
תהליך הייצור נעשה ע”י מכונות חדישות ומתקדמות המיובאות מאירופה אשר עומדות בתקני בקרה ואיכות עולמיים.